Kunsági Andrea pszichológus honlapja
www.kunsagi.com
Andrea 2014

Mottó: "Amikor a problémák égetővé válnak,
Te a megoldást keresd! Ne a kardodat!"

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!
Bejelentkezés: 06/303115128

HIPNÓZIS

PSZICHOTERÁPIA

COACHING - Tanácsadás

kunsagi.andrea@t-online.hu

Pszichológus segítsége lelki problémákra

Pszichológusra lehet szüksége nehéz élethelyzetben, szorongásos zavarok, pánik, depresszió, kapcsolati problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, szexuális problémák, pszichoszomatikus betegségek, fájdalmak, veszteségek, vállalkozási nehézségek, teljesítmény- és tanulási problémák, önismeret igénye, stressz- és konfliktus kezelési nehézségek, önértékelési problémák esetén. Keressen bátran, ha ezek bármelyikével küzd vagy csak aktuális életvezetési problémájában, krízishelyzetében tudok segíteni, hogy örömteli, derűs, egészséges lehessen, vagy az lehessen újra!

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív terápiával:  hipnoterápiával, analitikusan orientált terápiával, NLP technikákkal, kognitív terápiás technikákkal dolgozom. A terápia költsége egészségpénztári tagsággal elszámolható.

 Az alternatív gyógymódokkal is együttműködve, alkotó, egészséges, boldog élet kialakításához tudok segítséget nyújtani. Lelki eredetű tünetek megszűntetéséhez, segítséget igénylő problémák megoldásához keressen fel pszichológust!

Rendelésem kedden és csütörtökön előzetes bejelentkezés alapján Zuglóban, a Varsó utca 8-ban, a 7-es busz vonalán található. Autóval ingyenesen lehet parkolni a környező utcákban.

Rendelőm honlapja, ahol kollégáimról olvashat: pszichológusok és pszichoterapeuta Zuglóban


Pszichológus linkek, olvasnivalók, cikkek, interjúk


Éneklés


eXTReMe Tracker
Kunsági Andrea pszichológus honlapja 2000.-2019.©
Kérem, hogy a honlapot csak akkor használja, és szolgáltatásunkat akkor vegye igénybe,ha elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
A honlap tartalmai a szerző írásos engedélyével és a forrás pontos hivatkozásával, webes felhasználás esetén az oldalra mutató linkeléssel használhatók fel!

Cimkefelhő, témák a honlapomon:
pszichológia, hipnózis, hipnoterapeuta, Budapest, Zugló, terápia, pánik, depresszió, szorongás, magány, féltékenység, párkapcsolat, válság, krízis, társkeresés, szexualitás, önbizalom, önismeret, önmegvalósítás, művészet, éneklés, művészetterápia, pszichológus, pszichoterápia, egészség, autizmus, párválasztás, életvezetés, coach, coaching, siker, halogatás, pszichoszomatika

Google+: Kunsági Andrea pszichológus oldala