Kunsági Andrea énekes honlapja
Jambalaya - Kunsági Andrea 2008.
cd-dvd rendelés

2018 karácsonyára megjelent Mosolygó szemek című slágereket, tánczenéket tartalmazó CD-m! Kapható a Rózsavölgyi Zeneműboltban, cd-t árusító szakboltokban, a Nótadiszkont kiadónál és nálam.
Mosolygó szemek cd

2016-ban ünneplem 10. évfordulóját annak, hogy színpadon énekelek. Az elmúlt 10 év videófelvételeiből megjelent DVD-m 25 örökzöldet, táncdalt, sanzont, operettet tartalmaz, melyeket a 25 éves Kovács Magda Polgári Zenetanoda Fészek klubban tartott gálakoncertjein rögzítettek. A DVD megvásárolható a fellépéseim helyszínén vagy megrendelhető e-mailben.
E-mail címem: kunsagi.andrea@t-online.hu

Kunsági Andrea dvd

Nagy örömömre ragyogó cigányzenekari kísérettel kirándulhattam a magyar nóta világába is. Ebből az együttműködésből megjelent első cd-felvételem. A cd-n 21 vidám, pajkos magyar nóta, csárdás és cigánydal szerepel. Kívánom, hogy lelje benne örömét mindenki, aki szereti ezt a műfajt. A cd-n ifj. Greznár Zoltán és zenekara muzsikál, a hangfelvételért köszönet Varga Attilának. A CD önköltségi áron, 1000 Ft-ért megrendelhető e-mailben (névvel, lakcímmel, telefonszámmal), ingyenes szállítással. Válasz e-mailben küldök számlaszámot átutaláshoz, vagy OTP fiókbeli befizetéshez. Azóta elnyertem az Ezüstkoszorús nótaénekes címet.

E-mail címem:
kunsagi.andrea@t-online.hu

cd borítóNem hiszed el magyar nóta cd