Kunsági Andrea 2014.
 
Dr. Kunsági Andrea vagyok, Budapesten élek.

Coach-ként vezetési tanácsadással, a munkatársak motiválásához, az együttműködő, jó légkörű munkahelyi közösség megteremtéséhez, a biztonságérzethez, a kompetenciaélményhez tudok hozzájárulni megbízóim és munkatársaik sikerességének és életminőségének javulása érdekében. Ehhez a pszichoterápiás tapasztalataimat is felhasználva szükség esetén a munkatársak és a vezetők életvezetési tanácsadásával is tudom segíteni a hozzám fordulókat.


Pár mondat a tapasztalataimról:
Pszichológus diplomámat az ELTÉ-n szereztem, attól kezdve tíz évig a Közgáz Marketing Tanszékén (Ma Corvinus) tanítottam, ahol gazdálkodástani doktori iskolát végeztem.
Integratív hipnoterapeuta képzést és OPNI pszichoterapeuta képzést végeztem, valamint a DEOEC szakpszichológus képzését, ahol klinikai és mentálhigiéniai szakvizsgát tettem.

Régóta foglalkozom az emberek kapcsolati problémáival, a motiváció, a vágyak és a normák összhangjának kérdésével, személyiségfejlesztéssel és mindezek üzleti alkalmazási lehetőségeivel. Évtizedek óta tréningekkel, személyes tanácsadással, üzleti, életvezetési és vezetési tanácsadással segítettem fejlődni az erre igényes partnereknek.

Folyamatosan tanulom az internet világát, honlapokat szerkesztettem, internet marketing ismereteket szereztem. Dolgoztam a Közgáz E-Business Kutatóközpontjában, elvégeztem néhány befektetési, közvetítői és értékbecslői képzést ingatlan témában is, és tapasztalatot szereztem cégvezetésben, vezettem társkereső irodát és ingatlanirodát, jelenleg 15 éve családi vállalkozást vezetek.

Legutóbbi munkahelyeimen  a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán a Marketing Intézetben (Ma Metropolitan) és a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán tanítottam nemzetközi marketinget, marketingkommunikációt, lakossági tájékoztatást, reklámpszichológiát, médiatervezést, kapcsolati marketinget, kreativitásfejlesztést.

Idén 20 éves a pszichoterápiás magánrendelésem, ahol tanácsadást, egyéni terápiát végzek több módszerben képzettséget szerezve és azokat is alkalmazva.

Üzleti, céges, családi, párkapcsolati, életvezetési és team coach feladatok mellett cégvezetők számára shadow coachingot, kollégák számára szupervíziót is vállalok.

Megbízásával, érdeklődésével e-mailben a
kunsagi.andrea@t-online.hu címen kereshet,
vagy telefonon a 06/30/31-15-128-as számon.