Kunsági Andrea 2014.
 
Dr. Kunsági Andrea vagyok, Budapesten élek.

Coach-ként vezetési tanácsadással, a munkatársak motiválásához, az együttműködő, jó légkörű munkahelyi közösség megteremtéséhez, a biztonságérzethez, a kompetenciaélményhez tudok hozzájárulni megbízóim és munkatársaik sikerességének és életminőségének javulása érdekében. Ehhez a pszichoterápiás tapasztalataimat is felhasználva szükség esetén a munkatársak és a vezetők életvezetési tanácsadásával is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Lehetőség van
Ön cégénél tulajdonosi, egyéni vagy a vezetőség minden tagjával végzett coachingra vagy egyéni tanácsadásra Zuglói rendelőmben.

Pár mondat a tapasztalataimról:
Pszichológus diplomámat az ELTÉ-n szereztem, attól kezdve tíz évig a Közgáz Marketing Tanszékén (ma Corvinus Egyetem) marketinget, fogyasztói magatartást tanítottam, ahol gazdálkodástani doktori iskolát végeztem.
Integratív hipnoterapeuta képzést és OPNI pszichoterapeuta képzést végeztem, valamint a DEOEC szakpszichológus képzését, ahol klinikai és mentálhigiéniai szakvizsgát tettem.

Régóta foglalkozom az emberek kapcsolati problémáival, a motiváció, a vágyak és a normák összhangjának kérdésével, személyiségfejlesztéssel és mindezek üzleti alkalmazási lehetőségeivel. Évtizedek óta tréningekkel, személyes tanácsadással, üzleti, életvezetési és vezetési tanácsadással segítettem fejlődni az erre igényes partnereket.

Szerkesztettem honlapokat, internet marketing ismereteket szereztem,
folyamatosan tanulom az internet világát, Dolgoztam a Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontjában, elvégeztem néhány befektetési, közvetítői és értékbecslői képzést ingatlan szakmában és tapasztalatot szereztem cégvezetésben, vezettem társkereső irodát és ingatlanirodát, jelenleg 15 éve családi vállalkozást vezetek.

Legutóbbi munkahelyeimen  a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán a Viselkedéstudományi és a Marketing Intézetben (Ma Metropolitan Egyetem) és a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán tanítottam nemzetközi marketinget, marketingkommunikációt, lakossági tájékoztatást, reklámpszichológiát, médiatervezést, kapcsolati marketinget, kreativitásfejlesztést.

Idén 20 éves a pszichoterápiás magánrendelésem, ahol tanácsadást, egyéni terápiát végzek több módszerben képzettséget szerezve és azokat is alkalmazva.

Üzleti, céges, családi, párkapcsolati, életvezetési és team coach feladatok mellett cégvezetők számára shadow coachingot, kollégák számára szupervíziót is vállalok.

Megbízásával, érdeklődésével e-mailben a
kunsagi.andrea@t-online.hu címen kereshet,
vagy telefonon a 06/30/31-15-128-as számon.