INTEGRATÍV GYERMEK-PSZICHOTERÁPIÁS KÉPZÉS
ERICKSONI HIPNÓZIS KÉPZÉS
 
Hamer-féle Új Germán Medicina Szeminárium

Két napos ismertető szeminárium indul!

Az Új Germán Orvostudomány

Dr. med. mag. Theol Ryke Geerd Hamer elmélete.

 

Hamer doktor felfedezése szerint a betegség nem más, mint agyunk válaszreakciója egy érzelmi megrázkódtatásra, mely reakció az emberi faj túlélő programjának része. Nélküle a test azonnal belepusztulna az érzelmi sokk okozta heves feszültségbe. Vagyis a betegség egy végső esély. Az érzelmi sokk, amit Hamer DHS – nek Dirk Hameri Szindrómának nevez, egy sajátos külön programot indít el, ez a külön program megváltoztatott működést indít el lelki, agyi és testi szinten. Minden sokknak speciális lefutása van, amit Hamer doktor objektív mutatokkal képes igazolni, mint pl. CT – felvételek.  Az agyunk az érzelmi megrázkódtatás feloldása, feloldódása után kiad egy új parancsot, amelynek célja a „betegség” előző időszakában létrejött minden elváltozás helyreállítása. Lehet, hogy egy súlyos betegség, mint pl. a rák, valójában nem más, mint agyunk megoldása arra, hogy a fizikai testünk alkalmazkodjék egy súlyos érzelmi megrázkódtatáshoz, így gondoskodva életbemaradásunkról???


Hamer doktor kutatásai a fenti hipotézist nagyon meggyőzően támasztják alá: 40 000 fős mintán végzett kísérletei és gyógyuló betegek ezrei meggyőzően bizonyítják elméletének helytállóságát. Hamer doktor kezelésében a rák betegek 95- 98 % meggyógyul, s a Hamer- i kezelés nem alkalmaz pusztító kemoterápiát, sugár terápiát. A műtéti beavatkozásokat is csak nagyon indokolt esetekben javasolja és alkalmazza.

De  nem csak a rákos betegekre vonatkozik mindez, hanem a degeneratív betegségekre, úgymint colitis, ekcéma, sokizületi gyulladás, allergia, infarktus és még lehetne sorolni.

De pontosan mit is tartalmaz ez az elmélet, és milyen következménnyel van mindez a különféle gyógyító vagy segítő foglalkozást űzők mindennapi tevékenységére? Erről szól a fenti című 2 napos szeminárium, amelyre ezennel szeretettel meghívjuk.

A két napos szeminárium a Hamer-i elmélet alapjait mutatja be és rengeteg kórkép értelmezését elemzi. Ezenkívül  a pszichoterápiás módszerekkel való kapcsolatot járja körül. 

  <>
A tartalomból:
  • Az orvostudomány paradigma váltása.
  • Az Új Orvostudomány bemutatása, előzmények, felfedezések, kutatások, a betegségek kialakulásáról, gyógyulásáról.
  • A megbetegedést elindító biológiai konfliktus jellemzői, típusai a különféle betegségeknél.
  • A Hamer-i elméletben a betegség lefolyása, stádiumai és jellemzői, ezek ismertetőjegyei.
  • A betegségek biológiai értelme, a lélek – agy – szerv összefüggései
  • Esetismertetések.
  • A leggyakoribb pszichoszomatikus betegségek, az emésztő rendszer elváltozásai, a légzőszervi elváltozások, a nemi szervek elváltozásai, a kiválasztó szervek elváltozásai, csontrendszer elváltozásai, infarktus, rák stb. a Hamer-i rendszerben értelmezve.

 

Előadó: Kácsándi Elvira, pszichológus, pszichoterapeuta

Időpont: a jelentkezések függvényében várhatóan  2008. január

Helyszín: Budapest VI. Wesselényi út 63.  3. emelet. Kapucsengő: Jüngling

Helyfoglalás előzetes jelentkezés alapján, a 06-30-850-2987 telefonszámon.

Részvételi díj a két napra 20 000,- forint, ami egy 40 oldalas nyomtatott, színes ábrákkal illusztrált munkafüzetet is tartalmaz.

Leuner-féle Katatím Imaginatív Képélmény (KIP) képzés

2008 februártól 200 órás KIP - képzés indul:
Alap, közép, felsőfok.
A szimbolikus képek ismertetése, a képi értelmezés, a képek kapcsolata a pszichopatológiai kórképekkel. A különböző kórképek képi jellegzetességeinek ismertetése. 
A kórképek pszichodinamikája. Az alap, közép, felsőfok rezsi elvei és a pszichoterápiás tartás kapcsolata. A KIP-ben alkalmazott rajzok értelmezése és alkalmazása a terápiás folyamatban.

A képzés havonta 10 órában tart, szombatonként 10-től este 6-ig. A képzés része a csoportos önismeret.
A képzés nem akreditált. 
Jelentkezni Kácsándi Elviránál: 06/30/850-2987 telefonon lehet.


 
 

KUNSÁGI ANDREA FŐOLDALA HIPNÓZIS FŐOLDAL INTEGRATÍV PSZICHOTERÁPIÁS EGYESÜLET INTEGRATÍV HÍRMONDÓ LINKEK