Kunsági Andrea énekes honlapja Jambalaya - Kunsági Andrea 2008.
cd-dvd rendelés


Családomban az éneklésnek és a zenélésnek öröklött hagyományai vannak, ennek ellenére viszonylag későn jutott eszembe, hogy kielégítsem ezt a vágyamat.  Kovács Magda Polgári Zenetanodájában tanultam énekelni és ide jártam művésztovábbképzőre. 2016-ban kaptam jubileumi énekes oklevelet. Sok örömöt találok az éneklésben és a fellépésekben. Nagy öröm számomra, hogy az énekléssel az örömömet sikerül átadnom és a közös öröm áramlatélménnyel ajándékoz meg engem is. A KMPZT több vokál formációjában is részt vettem, rendszeresen fellépek klubokban, nyilvános előadásokon, jótékonysági rendezvényeken.

Az eddigi fellépéseim és az előadott dalok listája olvasható ezen az oldalon, illetve néhány youtube link, hogy ha van kedved, belehallgathass.

Köszönet illeti Kovács Magdát az inspiráló, egyénreszabott előadóművész képzésért, Turdesán Edének köszönöm a gitárkíséretes éneklés lehetőségét, a Classic Beat Bandnek, hogy a kezdetekkor tanulhattam a zenekari éneklést. Köszönet Horváth Péter Olivérnek a szakmai és technikai segítségért, ötletekért, inspirációért. Örülök minden észrevételnek, ami segítő, inspiráló szándékkal születik és a fejlődést szolgálja. Köszönet Varga Gábor Vilmosnak, aki a kezdetektől lehetőségeket teremtett számomra színpadra lépni különböző rendezvényeken.

A dallamos, vidám, érzelmes számok állnak legközelebb hozzám, a régi táncdalok,  örökzöldek, a retró, a latin és a jazz, a boogie és a swing. Szívesen éneklek zenekari kísérettel vagy zenei alappal szép számokat, szívesen énekelek szép helyeken, Budapesten, rendezvényeken, bárokban, bulikban.  A Benkó Dixiland Band, a Hot Jazz Band,  a Budapest Bár és a Group 'n Swing együttesek stílusa inspiráló számomra. Önálló műsort és társakkal való együtt éneklést, zenélést is szívesen vállalok. A kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeken várom a további lehetőségeket. :)

Nagy örömömre cigányzenekari kísérettel kirándulhattam a magyar nóta világába is. Ebből az együttműködésből 2015-ben megjelent első cd-felvételem is, 2016-ban  elnyertem az Ezüstkoszorús nótaénekes címet.

2016-ban ünnepeltem 10. évfordulóját annak, hogy színpadon éneklek. Az elmúlt 10 év videófelvételeiből megjelent DVD-m 25 örökzöldet, táncdalt, sanzont, operettet tartalmaz, melyeket a 25 éves Kovács Magda Polgári Zenetanoda Fészek klubban tartott gálakoncertjein rögzítettek.  Ezen operettekből és táncdalokból álló videó válogatást láthat és hallgat a közönség.
E-mail címem:
kunsagi.andrea@t-online.hu

Létrehoztam egy külön facebook oldalt, hogy a fellépésekről, hírekről értesülhessen, aki szeretne. A csoport nyílt, bárki csatlakozhat, szeretettel várok énekes társakat, zenészeket, műsorszervezőket és persze zeneszerető, lelkes hallgatóságot is a csoportba. Elérhetősége:  https://www.facebook.com/groups/kunsagiandreaenekesoldala/eXTReMe Tracker