Bemutatkozás - néhány személyes gondolat magamról

Kunsági Andrea vagyok, 1967-ben születtem Budapesten és családommal azóta is itt élek. Gyermekeim tinédzser korba érve a kiskori képeiket cenzúrázták, újakra meg kevéssé nyitottak, az itt láthatóak az általuk jóváhagyott, nyilvánosságra hozható képeik.

1993-ban szereztem pszichológus diplomát az ELTÉ-n, attól kezdve tíz évig a Közgáz Marketing Tanszékén tanítottam, a pszichológia és a marketing határterületeivel foglalkoztam. 2000-ben védtem Ph.D fokozatomat " A márkaválasztás háttere - a személyiségelméletek alkalmazási lehetőségei a fogyasztói magatartás kutatásában" címmel.

Elvégeztem az Integratív Pszichoterápiás Egyesület hipnoterapeuta képzését, és 1999-ben terápiás rendelésbe kezdtem. Tündérhegyen végeztem az OPNI pszichoterapeuta képzésén és a DEOEC-en a klinikai szakpszichológus képzésben, ahol 2006-ban klinikus szakvizsgát tettem.

Régóta foglalkozom az emberek kapcsolati problémáival, ezért gondoltam, hogy társközvetítő tevékenységemmel is valami mást tudok nyújtani, mint a laikus közvetítők. Sok sikerélmény, egymásra találó pár és közvetítésem nyomán alakult család hírei után egyre kevesebb sikeres közvetítés időszaka következett, végül befejeztem a társközvetítést. Azt tapasztaltam, hogy a pszichés egyensúly megtalálása, a kapcsolatteremtési, kapcsolati problémák feldolgozása után ma már elég sok lehetőség adódik az ismerkedésre különféle rendezvények formájában és az interneten is.

Folyamatosan tanulom az internet világát, honlapokat szerkesztek, igyekszem megtalálni mindazt, amivel én is hozzájárulhatok a hálóvilághoz. 2002-2008 között a Közgáz E-business Kutatóközpontjának munkájában vettem részt. Elvégeztem néhány befektetési, közvetítői és értékbecslői képzést ingatlan témában is, és 2007-ben elindítottam a Tavaszi Szél Ingatlan irodát. Az ingatlanpiaci válság visszavetette a kezdeti lendületet, és bár meg nem szűnt, jelenleg nem aktív, várjuk a fellendülést.

2008-2012 között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán dolgoztam, ahol a Marketing és Üzleti Tudományok Intézetében tanítottam marketing alapokat, nemzetközi marketinget, marketingkommunikációt, reklámpszichológiát, lakossági tájékoztatást, médiatervezést, kapcsolati marketinget és marketing kreativitásfejlesztő workshopot.

2012-től a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán dolgozom. Marketing és pszichológia határterületeivel valamint szakfejlesztéssel foglalkozom. 2013-ban a BGF Külkereskedelmi Karának Marketing Mesterképzésén Fogyasztás pszichológiája kurzust vezetek.

Érdekelnek a transzcendencia, az ezotéria témakörébe tartozó tapasztalatok, tanultam prána nadit, asztrológiát, vonz a mauri világa, a festés, a tánc és az éneklés, a homeopátia, az új orvostudomány szemlélete, a bioenergetikán, és a rezgések elvén nyugvó gyógyítás, az internet világa, pszichológiája és marketing sajátosságai. Ezeket a területeket helyezem el folyamatosan honlapomon is és más olyan témákat, amelyek valamilyen okból mélyebben megérintenek. Az életem arra terelt, hogy elmélyüljek az autizmus témakörében és hiszek abban, hogy az autizmus is gyógyítható.

Az elkövetkezőkben szeretnék elmélyülni a művészeti alkotás folyamatának kutatásában, különös tekintettel az alkotásnak a boldogságban és az élettel való elégedettségben játszott szerepére. Tapasztalataim alapján rengeteg kihasználatlan lehetőséget látok az egyéni és a társadalmi jólét elérésére ebből a kérdéskörből kiindulva.

Kunsági Andrea 2008.
Abban, hogy az utóbbi években rátaláltam a festés örömére, segítségemre volt a Ferenczi Festőtábor. Szeretek táncolni, jó társaságban bármilyen táncot szívesen táncolok. Nagy élmény számomra az éneklés, meglepő módon élvezem a színpadot is. Köszönet érte Kovács Magda Zenetanodájának. Az énekes honlapomon meghallgathatod kedvenc dalaimat is.

Örülök minden észrevételnek, ami a fejlesztést, a fejlődést szolgálja. E-mail címem: kunsagi.andrea@t-online.hu