Terápia pszichológussal
Dr. Kunsági Andrea klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus oldala

Andrea 2014

www.kunsagi.com

HIPNÓZIS

Mikor érdemes pszichológushoz fordulni?
Pszichológus segítségére mindenkinek szüksége lehet nehéz élethelyzetben, traumák, krízisek miatt, vagy egyszerűen azért, mert szeretne egészségesebb életet élni, jobban megismerni önmagát, tudatosabban, boldogabban alakítani az emberi kapcsolatait. Pszichológushoz fordulni nem a gyengeség jele, éppen ellenkezőleg. Kell ahhoz erő, bizalom és bölcsesség, hogy tudjuk, mikor vagyunk képesek mi magunk, külső segítség nélkül megoldani a problémáinkat és mikor kell egy hozzáértő segítő, aki kívülről, mégis kellő átélési képességgel, nem saját magából kiindulva, - mint a barátok, rokonok, - hanem szaktudással, tapasztalattal tudja megmutatni a lehetséges megoldásokat, amiből mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Szorongásos zavarok,
pánik,
depresszió,
kapcsolati problémák,
döntésképtelenség,
krízishelyzet,
kapcsolatteremtési nehézségek,
szexuális problémák,
pszichoszomatikus betegségek,
fájdalmak,
veszteségek,
vállalkozási nehézségek,
teljesítmény- és tanulási problémák,
önismeret igénye,
stressz- és konfliktus kezelési nehézségek,
önértékelési problémák
esetén mindenképpen érdemes pszichológushoz fordulni.

Keressen bátran, ha ezek bármelyikével küzd vagy csak aktuális életvezetési problémájában, krízishelyzetében tudok segíteni, hogy örömteli, derűs, egészséges lehessen, vagy az lehessen újra!

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív terápiával:  hipnoterápiával, analitikusan orientált terápiával, NLP technikákkal, kognitív terápiás technikákkal dolgozom. Az alternatív gyógymódokkal is együttműködve, alkotó, egészséges, boldog élet kialakításához tudok segítséget nyújtani. Lelki eredetű tünetek megszűntetéséhez, segítséget igénylő problémák megoldásához keressen fel bátran!

Terápiás lehetőségek

Pszichológiai problémák megbeszélésével, megoldásával, terápiájával, tanácsadással Budapesten, Zuglói rendelőmben tudok segíteni. A terápiás beszélgetéseken túl hipnózis technikák, kognitív és analitikusan orientált terápiás módszerek, valamint művészeti terápiás eszközök állnak rendelkezésünkre a különféle lelki problémák gyógyításához önálló vagy integratív terápia formájában.

Önismereti terápiákat, kapcsolati és kapcsolatteremtési problémák terápiás kezelését vállalom. Foglalkozom pánikbetegséggel, fóbiákkal, szorongásos és depressziós tünetek kezelésével, pszichoszomatikus megbetegedések okainak megszüntetésével, önértékelési és teljesítményproblémák megoldásával és más enyhébb, az adott életkorral együttjáró nehézségekkel, serdülőkori, időskori válsággal, illetve nehezebben elviselhető, súlyosabb problémák, így daganatos tünetképzés terápiájával is.

Végzettségeim

ELTE - pszichológus
DEOEC - klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
Integratív Pszichoterápiás Egyesület - hipnoterápia, integratív terápia, NLP, ego-state, KIP
OPNI Tündérhegyi Pszichoterápiás Képzőhely - pszichoterápia, analitikusan orientált, rövid dinamikus terápia

Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége!
Bejelentkezés: 06/30/31-15-128
E-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Szerződött egészségpénztárak

Allianz EP
Dimenzió EP

Generali EP
Medicina EP
MKB EP
OTP ÖEP
Patika EP

Premium EP
Questor EP
Új Pillér EP
Vasutas EP

Jelenleg a fenti egészségpéntárakkal van szerződéses kapcsolatunk, amennyiben Ön más EP tagja, szívesen szerződünk az Ön egészségpénztárával is.

Pszichológus linkek, olvasnivalók, cikkek, interjúk

eXTReMe Tracker

Terápiás módszerek

TérképadatokTérképadatok ©2014 Google
Térképadatok
Térképadatok ©2014 Google
Térképadatok ©2014 Google
Térkép
Műhold