Terápia pszichológussal

Dr. Kunsági Andrea

klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus oldala
Pszichológus segítségére mindenkinek szüksége lehet az életben, váratlan élethelyzetek, traumák, krízisek miatt, vagy egyszerűen azért, mert szeretne egészségesebb életet élni, jobban megismerni önmagát, tudatosabban, boldogabban alakítani az emberi kapcsolatait. Pszichológushoz fordulni nem a gyengeség jele, éppen ellenkezőleg. Kell ahhoz erő, bizalom és bölcsesség, hogy tudjuk, mikor vagyunk képesek mi magunk, külső segítség nélkül megoldani a problémáinkat és mikor kell egy hozzáértő segítő, aki kívülről, mégis kellő átélési képességgel, nem saját magából kiindulva, mint a barátok, rokonok, hanem szaktudással, tapasztalattal tudja megmutatni a lehetséges megoldásokat, amiből ki-ki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Terápiás lehetőségek
Pszichológiai problémák megbeszélésével, megoldásával, pszichoterápiával, tanácsadással Zuglói rendelőmben tudok segíteni. A terápiás beszélgetéseken túl hipnózis technikák, kognitív és analitikusan orientált terápiás módszerek, valamint művészeti terápiás eszközök állnak rendelkezésünkre a különféle lelki problémák gyógyításához önálló vagy integratív terápia formájában. 

Önismereti terápiákat, kapcsolati és kapcsolatteremtési problémák pszichoterápiás kezelését vállalom. Foglalkozom pánikbetegségekkel, fóbiákkal, szorongásos és depressziós tünetek kezelésével, pszichoszomatikus megbetegedések okainak megszüntetésével, önértékelési problémák megoldásával, és más enyhébb illetve nehezebben elviselhető, súlyosabb probléma terápiájával egyaránt. 

<>Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége.
<> Telefonszámom:  06/30/31-15-128.
<>E-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu
<>Kunsági Andrea

<>

Hipnózis
honlap
Irtzl Károly
honlapja
Dunakanyar Mediációs Iroda
A Magyar  Pszichológiai Társaság honlapja