Társtalálás pszichológus segítségével * A lelkiekre igényes társkeresők közvetítője               *  Kapcsolatteremtési problémáját segítünk megoldani, tartós magányát megszüntetni, korábbi kapcsolatok kudarcait feldolgozni, önértékelési problémáját megoldani. * Keresse meg társát hozzáértő segítséggel! * Igények egyeztetése * Önismeret fejlesztése * Kapcsolatteremtési válságok kezelése * Társközvetítés * Igény esetén pszichoterápia
Rodin: Csók
Társtalálás pszichológus segítségével
 - ha társra vágyik...
-
Kunsági Andrea társkeresője

A honlapon az internetes szolgáltatások szabályai szerint korábban működő szolgáltatások részletei találhatók. Az aktuális ajánlatok linken tájékozódhat a jelenleg is működő szolgáltatásokról.

Társközvetítés, célok
Garanciák
Módszerek
Bejelentkezés
Érdeklődési kör
Aktuális ajánlatok
Gratulációk


társkereső urak bemutatása              társkereső hölgyek bemutatása
        vissza a Társkereső főoldalra            vissza a főoldalra
        ingyenes apróhirdetési lehetőség

Érdeklődési kör

Szolgáltatásunk a társkeresés fehér foltjaira kíván megoldást nyújtani. Célunk, hogy a társtalanság miatt és a társkeresés során gyakran komoly lelki sérüléseket szerzett férfiak és nők ezeket a problémákat feldolgozva alkalmassá váljanak sikeres, boldog, érzelemgazdag és a bizalomra mindkét fél oldaláról alapot nyújtó társkapcsolatra.

A pszichoterápiás segítségnyújtás és a társközvetítés összekapcsolásával lehetőségünk van a korábbi kapcsolatok kudarcai, gyakran hasonló tematikájú, elhibázott házasságok, gyász vagy más okból létrejött magány esetén a problémákat fenntartó tényezők feltárásán keresztül, az önértékelési sérülések kezelése mellett az új, érett partnerkapcsolatra alkalmas társkeresőket tartós partnerkapcsolathoz segíteni.
 
 

Vissza az elejére


Társközvetítés

Társközvetítő szolgáltatásomban a hagyományos irodák diszkrét, adatbázis alapján működő módszerei mellett a pszichológusoktól elvárható titoktartással és a lelki szükségletek figyelembevételével közvetítem egymásnak a partnereket. Az internet és az apróhirdetések előnyeit egyszerre élvezheti a személyes megismerésen alapuló közvetítéssel ötvözve. 

Célok

Célom, hogy egyénre szabott és tartós harmóniát biztosító társtalálásban egyaránt segítője legyek az ismerkedés szempontjából lehetőségekben bő, de önismeretben gyakran nagyon is szűkölködő huszas korosztály tagjainak, az önismeretben már gazdagabb, de a korábbi kudarcok miatt gyakran bátortalanabb és kevesebb ismerkedési lehetőséggel rendelkező harmincas-negyvenes korosztály tagjainak és a családok fölbomlásával, a gyerekek családalapításának tapasztalatával vagy a társ elvesztésének megtapasztalásával különféle okból egyedül maradt harmincas-negyvenes-ötvenes-hatvanas-hetvenes korosztály tagjainak.

Vissza az elejére


 
 

Garanciák

A társközvetítést diplomás pszichológusként végzem, felesküdtem a titoktartásra, érdeklődésem és kutatómunkáim során szakértőjévé váltam a választás pszichológiájának. Tapasztalataink nyomán az egyének életét oly gyakran megkeserítő problémán, a társtalanságon, ennek belső és külső okain egyaránt segíteni tudunk. Szükség esetén rendelkezésre áll a pszichológiai tesztek eszköztára a(z ön)megismeréshez, valamint a közvetítést végző pszichológus képzettsége és kapcsolatrendszere a pszichoterápiás segítségnyújtáshoz.

Vissza az elejére


 
 

Módszerek

A társközvetítésre jelentkező társkeresővel egyénileg egyeztetett időpontban adatfelvételi beszélgetést folytatunk. Elbeszélgetünk aktuális élethelyzetéről, kapcsolati problémájáról, korábbi kapcsolatok tapasztalatairól, partner iránti igényéről. Szükség és igény esetén pszichológiai tesztek alkalmazására is sor kerülhet az önismeret fejlesztése érdekében. Az adottságok és a partner iránti igények egyeztetése után kerül sor a közvetítésre, melynek sikeresélye a megismerés mélysége miatt lényegesen jobb más közvetítési módszerekénél. Sikeres közvetítés esetén a felek visszajelzése alapján a további közvetítés szünetel. Sikertelen közvetítés esetén általában újabb beszélgetésben tárjuk fel az összeillés és a sikertelenség szubjektív tényezőit, a temperamentumtól a szimpátiáig minden egyedi szempont figyelembevételével. Ezek a részletekbe menő, már a konkrét kapcsolatteremtésről szóló beszélgetések vezetnek végülis sikerhez, amikoris a partnerrel szembeni, tudatos és tudattalanul megnyilvánuló elvárások nyomán megtalálhatjuk az Igazit. A találkozásokat, telefonos kapcsolatfelvételt bemutatás előzi meg, és csak a felek kölcsönös érdeklődése esetén kerül sor adatok megadására.

Fontos megjegyezni, hogy nem rendelkezünk többezres adatbázissal, ezért a megállapodás szerinti feltételekkel és lehetőségeink szerint közvetítünk társat, ha van esély kölcsönös megfelelelésre, elfogadásra.

Vissza az elejére


 
  Bejelentkezés -

Telefonon: (06)-30-31-15-128, a hangpostán üzenet is hagyható

A társközvetítés már nem működik aktívan, csak a bemutatkozó férfiak és nők oldalain lévő e-mailes elérhetőségek által érhetők el egyes korábbi társkereső ügyfelek.
A pszichoterápiák helyszíne Budapesten, Zuglóban található.

Vissza az elejére
 
 


   Aktuális ajánlatok

Társkereső irodánkban éveken keresztül igyekeztünk minden lehetséges fórumot megtalálni arra, hogy céljainknak megfelelő diszkrét módon minél nagyobb esélyt adjunk a megfelelő partnerek egymásra találására. Ennek érdekében készült a honlapnak az az oldala, melyen a hosszabb-rövidebb ideje irodánknál társra váró férfiakat és nőket mutatjuk be néhány sorban az inkognitó megőrzésével. A kapcsolatteremtést valamennyiükkel a személyes adatfelvételi beszélgetés után tudjuk megszervezni.

A további közvetítést azonban új ügyfelek részére az elmúlt évek tendenciái és tapasztalatai alapján nem vállaljuk. Az elmúlt egy-két évben olyan mértékben felborult a nemi és életkori egyensúly a jelentkezők körében, hogy nem sok eséllyel tudnánk keresni a jelentkezők között partnerjelölteket. A régi ügyfeleink elérhetők a honlap hirdetéseiben található e-mail címeken.
 

társkereső urak bemutatása                                 társkereső hölgyek bemutatása
Vissza az elejére


Gratulációk

Sikeres társtalálásukhoz gratulálunk mindazon ügyfeleinknek, akik közvetítésünk eredményeként találták meg társukat.

Gratulálunk továbbá azoknak, akik frappáns bemutatkozó hirdetéssel hívták fel magukra társuk figyelmét. Kívánjuk, hogy mindannyian sok örömöt leljenek kapcsolatukban.

Ezúton gratulálunk azon társkeresőknek is, akik önmagukat jobban megismerve saját ismeretségi körükben, vagy éppen a neten találták meg társukat.

Noha szolgáltatásunk 2004. óta passzívvá vált, elsősorban a hirdetésükkel az oldalon fent lévő korábbi ügyfelek társközvetítése zajlik, nagy öröm, ha valaki hírt ad sikeres társtalálásáról. Ezúton szeretnék gratulálni Jánosnak és Erikának, akik egy ilyen hirdetés által találtak egymásra az oldalon, és 2006 őszén megszületett Boglárka lányuk. Ezúton is gratulálok és sok boldogságot kívánok!

 Vissza a főoldalra   vissza a Társkereső főoldalra